суботу, 6 грудня 2014 р.

VOIDA : Autumn EP, концерт у Києві, "заморозка" проекту


Сайд-проект Ігоря Сидоренка, знаного в Україні та далеко за її межами насамперед як лідер та засновник таких різних груп як Krobak та Stoned Jesus, схоже, прийшов до завершення солідного циклу у власній еволюції : випуску та презентації нового ЕР передувала опублікована днями заява музиканта про "заморозкуVoida на невизначений час. Власне, всім читачам мого блогу, кого цікавлять деталі такого рішення,  можу порадити тільки перечитати цей текст, він відповідає на більшість питань.

Звісно, для мене, слухача Voida з першого релізу (яким був спліт з дніпропетровцями Gamardah Fungus), це стало не дуже приємною новиною, але, досить давно знаючи автора проекту, я майже впевений у тому, що перерва ця тимчасова і триватиме рівно стільки, скільки буде потрібно для настання нової фази активності. 

Тож не здивуюсь, якщо за виданими з початку 2012 року до сьогодні Spring EP, Summer EP та Autumn EP, за всіма законами вічного оберту річного колеса прийде, наприклад, Winter EP, а за ним - другий повноформатний альбом проекту, який, як ми тепер знаємо з цієї ж заяви про "заморозку", навіть існує у демо-варіанті. Будемо сподіватися на нову зустріч із цією непересічною музикою.

Наразі ж раджу вам як слід зануритися у викладений вчора свіжий "осінній" реліз Voida (послухати / купити з офіційного bandcamp), кидати всі другорядні справи і приходити сьогодні на концерт в Києві, який відбуватиметься за підтримки Sasha Boole та nearr і стане останнім перед  анонсованою перервою, тривалість якої поки не відома нікому.

Dirty Two Club
вул. Велика Васильківська 116 (м. Палац Україна)
початок о 20:00

Ну а бонусом до цього посту буде улюблений кавер на Radiohead з варшавського концерту, зіграний разом зі скрипалем Krobak'а Марком :

Немає коментарів:

Дописати коментар