середу, 19 серпня 2020 р.

ВОРОЖДЕНЬ: Дискографія [1999 - 2020] : вперше онлайн у повному обсязі!

Як уже напевно відомо декотрим із вас, багаторічний флагман української темної сцени, котрим була київська група Ворождень, іще торік вирішив, як нині кажуть, "стопнутися".

Це рішення реалізувалося у випуск ЕР "Чорноцвіт", котрий спершу був синглом і лише цьогоріч доповнився двома іншими треками. Випуском цього міні-альбому Ворождень прощається зі слухачем, підводячи риску під своєю супернасиченою дискографією, що стартувала 20 років тому. І схоже, що цього разу - на відміну від тимчасової заморозки проекту у першій половині 2010-х років - усе по-справжньому...

Прощатися - справа сумна, зворушлива і меланхолійна, але у випадку з Ворожднем втішає беззаперечна очевидність розкішності дискографії, яка увічнює це славне ім'я в історії не лише українського андеграунду, а в історії вітчизняної музики загалом.

І я впевнено заявляю, що його значення буде лише зростати.

Широченна стилістична палітра, прекрасна поезія, найвищий професійний рівень.

Тож нині перед вами - вперше цілісно і системно викладений на моєму YT-каналі у повному обсязі доробок групи Ворождень: від найбільш ранніх релізів до найпізніших.
Включно із маловідомими синглами, компіляціями та трьома сольними альбомами лідера і мастермайнда - Володимира Кучинського.

Кожен реліз супроводжує точний, виставлений вручну, таймінг трекліста, забезпечуючи швидку навігацію між треками.

Насолоджуйтесь, ностальгуйте, діліться цим постом зі своїми друзями і френдами. Підписуйтеся на мій YT-канал і слідкуйте за новинами цього блогу, далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар