середу, 2 березня 2016 р.

Ті, Що Падають Вгору набирають обертів у новому складі: новий сингл, кліп і перевидання дебютного альбому


Як відомо багатьом з вас, тернопільська indie/pop-rock група Ті, що падають вгору, котра веде свою генезу з далекого 1996 року, не так давно знову змінила свій склад, підсилившись новими молодими музикантами.

Як зазначає в інтерв'ю незмінна лідерка, вокалістка і провідний автор ТПВГ Ольга Чіркова, у новорічно-святковий період група не байдикувала, а по максимуму використовувала цей час для репетицій і творчості.  Колектив уже встиг дати кілька концертів у новому складі, а 13 лютого було оприлюднено офіційний відеокліп "Зима" на трек з однойменного свіжого синглу (що поширюється через itunes): 


Наступного дня після релізу кліпу, там само (на itunes) стало приступним для придбання цифрове перевидання дебютного лонгплею ТПВГ "Та, що танцює з вітром" (з новим артворком), котрий досі виходив лише одного разу  2001 року, на аудіокасеті. Судячи з концертних фото, в лютому було також надруковано обмежений тираж CD, що особливо тішить олдскульних меломанів на зразок автора цього посту :)  
А тепер пропоную вам зацінити офіційне live-відео з концерту оновлених ТПВГ, який відбувся 12 лютого в тернопільському закладі Коза Бар:

Немає коментарів:

Дописати коментар